Cortenweervaststaal.nl is een handelsnaam van de Hacquebord Staal en Buizen groep. Deze groep bestaat uit een drietal voorraadhoudende groothandelsbedrijven in walserijartikelen in staal en non-ferro. Vanuit 4 locaties, Giessen, Twijzelerheide, Leeuwarden en Drachten worden grote en kleine klanten dagelijks beleverd. Omdat wij gemerkt hebben dat er een toenemende vraag is naar Cortenstaal hebben wij gemeend onze voorraad via deze site duidelijker te moeten presenteren.

Wij zijn in staat grote en kleine orders in Cortenstaal door geheel Nederland te leveren. Met name voor kleine orders geldt dat de transportkosten een wezenlijk onderdeel vormen van de totale kosten. Wanneer wij de mogelijkheid krijgen de orders te verzamelen scheelt dat in de transport kosten. Op de offerteaanvraag verzoeken wij u dan ook de gewenste leverdatum aan te geven. Doorgaans leveren wij de orders uit met ons eigen transport.

Via de pagina Offerte aanvraag kunt u de levertijd en de prijsstelling aanvragen. U ontvangt dan via de mail een aanbieding. Als de aanbieding u past, kunt u deze omzetten naar een order waarna de goederen volgens afspraak uitgeleverd worden.